Provansalska salata - recept

13.10.2015
60 min
4
Normalno
Skupo
Sastojci za recept:
Način pripreme:
Skuvamo boraniju. Zatim stavimo u dublju činiju. U vodi u kojoj se kuvala boranija, skuvamo krugove prethodno očišćenog krompira. U dublji sud sitno iseckamo beli luk. Dodamo senf, usitnjene inćune i maslinovo ulje. Pobiberimo, dodamo limunov sok i sjedinimo sastojke.
Činiju za serviranje ukrasimo listovima zelene salate. Servirano i sitna parčad zelene i crvene paprika. Na činiju stavimo seckani paradajz i krastavac. Malo prelijemo prelivom od senfa. Na činiju stavimo i tunjevinu. Prelijemo sirćetom, posolimo i pobiberimo.
Serviramo inćune. Poređamo masline i parčad prethodno skuvanih jaja.
Prijatno.
Vaši komentari i ocene Ostavite komentar
24.02.2016
Milena Nedić
Odlična salata